Celeb vagyok, ments ki innen…

2008/10/10. - írta: lalolib

…és szabadíts meg az RTL Klub legújabb őrületétől!
Ennyi talán elég is lenne egy jegyzetnek, hiszen a lényeg benne van. Ezen túl meg szerencsére még van választási lehetőségünk és bármikor átkapcsolhatunk másik adásra. Ilyenkor sajnálom, hogy nem találták még fel a időre programozható tévét, mert akkor előre be lehetne állítani, hogy este 7 és 8 óra között a család egyetlen tagja sem tudjon még véletlenül sem az RTL Klubra kapcsolni.
Mert amit ezzel az adással letettek elénk, az túltesz minden határon. Pedig az alapötlet még nem is lenne olyan rossz, hiszen a Survivor egy népszerű valóságshow, igaz ott főleg civil szereplők kénytelenek elviselni a vadon világát. A másik nagy különbség, hogy ott nem akarják megalázni a szereplőket, ott komoly kihívások, versenyek vannak, igaz csak egy nyerhet, de az mindent visz.
Itt meg tízen vannak (ha jól tudom), a pénzüket kialkudták előre (2,5 millió per koponya), ráadásul elvileg még híres, vagyis inkább celeb személyiségek. Persze ha a celebek tisztába lennének azzal, hogy bár a szó hírességet jelent (latin eredetű), de a jelen internetes társadalmában inkább perjoratív értelmet nyert, és talán nem is jogtalanul akkor még ennyi pénzért sem vállalták volna fel ezt a szörnyűséget.
Tudom itt nem a Survivor volt a mérce, hanem a műsor amerika megfelelője mely ugye arról lett híres, hogy a kebelcsoda Katie Price ott ismerte meg az mostani, esedékes férjét, ráadásul a plegykák szerint már a dzsungelban összemelegedtek. Ez a tény meg elég volt az RTL Klubnak ahhoz (ismerve az amerika nézettségi statisztikákat), hogy újra dobjon egy nagyot, és megpróbáljon aláverni a konkurens csatorna sorozatának.
Gondolom Horváth Éva behívása a műsorba (akinek évről évre nő a szilikon mennyisége a testében) egy gyenge utánzata a Katie esetnek. Mert ugyan ki is lehetne Éva párja a dzsungelben? Mivel Ádám sajnos nincs (de kígyók azok vannak), csak Márk (róla nem tudom, hogy kicsoda), a nudista lantművész meg már az első napon kiadta magából a fölösleget, Győzike és Czene házas, Bárdosi meg alacsony Évához, így férfiak kilőve. Mivel mostanság úgyis divat a leszbiség talán meg kéne fontolnia az RTL Klubnak, hogy egy ilyen szálon próbálják meg folytatni a sorozatot. Jelöltem is lenne Éva számára, de nem szeretnék most ingyen tanácsokat osztogatni a csatornának, ha fel akarják dobni a műsorukat, csak szóljanak, természetesen jó "celebpénzért" hajlandó vagyok segíteni!
A műsor primitívségén egy valami azért túltesz. A két pojáca műsorvezető. Az igazi tragikomédiát ők jelentik számomra. Ennél alacsonyabb szintre már biztos nem lehet vinni egy műsor vezetését. Balázst ismerem, a másik viháncoló tréfamestert most láttam először, remélem utoljára is. Visszatérve Balázsra, vele kapcsolatban eleinte voltak előítéleteim (Balázs show), de a széfes műsorban már megmutatott egy másik arcot is, amit ezzel a Celeb adással végérvényesen le is rombolt. Mert erre nincs magyarázat, ez méltatlan mindenkihez, akik egyszer is a TV képernyőjén feltűntek, mint műsorvezetők. Erőltetett és bárgyú, mely sértő a nézőkre nézve.
Ennyit tud nyújtani manapság az ország vezető tévés csatornája. Úgy gondolják, ha megfizetnek előre emberek, azokat nyugodtan meg is alázhatják, példa erre a Soma nyakába hulló, csöpögő trutyi, melynek elviselése a csatorna szerint a bátorság próbája. Örüljön csak a tévénéző, hogy a sok hétköznapi megaláztatás után most népszerű embereket is láthat kivetkőzve önmagukból. Lehet tapsolni, lehet örülni Győzike gyengeségének, Dániel barátunk eltakart lomposának, és gondolom egy-két adás múlva Éva vagy Heni is be fog mutatni egy nudista fürdőzést (amit azért sokkal szebb látvány lesz mint a lantművész ráncos, pucér segge) és talán Bárdosi Sanyi a műsor végére talál olyan jelzőt mellyel meg tudja magyarázni Dániel reggeli tornagyakorlatát.
A rejtély számomra Czene Attila. Azt, hogy mit keres ott, talán ő sem tudja. Félre is húzódik, alig szólal meg. A két elmés műsorvezető észre is vette és egyből elővett egy "műczenét" és olyan játékba kezdett, mely után egyetlen választásom maradt: megragadni a távirányítót és OFF állásba helyezni a tévémet. Nem is minősítem, mert egyszerűen nem is lehet.
Ez volt a vég, ez volt záró epizód számomra. Bár egy kicsit sajnálom, hogy kimaradok Éva és Heni meztelen fürdőzéséből (vagy esetleg másból is?), de most arról is lemondok, bár lehet, hogy a csatorna inkább más irányba viszi majd el műsort, de már nélkülem.
Mert nem vagyok celeb, mert Nospa nélkül már a gyomrom sem tud mindent megemészteni.

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lalo.blog.hu/api/trackback/id/tr29706534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Armand 2008.10.11. 10:03:37

Totál gáz a müsor ez igaz, de a mamlasz tévénézőknek ez kell. Ennyi az igény már én sem csodálkozom semmin.

pannonboy 2008.10.11. 10:40:13

lenne egy javaslatom: mariann és soma.

sztyopi 2008.10.11. 10:45:30

hehe, én inkább egy Horváth Éva-Dér Heni párosra lennék kiváncsi!

gilitomi 2008.10.11. 11:06:48

TÉnyleg lesz nudi fürdözés? Akkor biza nézni fogom énis!

machado 2008.10.11. 11:13:00

Haver, nem volt neked elég a lantművész fürdözése?

gilitomi 2008.10.11. 11:16:58

a szerzöt idézve, tán a ráncos seggre gondolsz? inkább évike szilikonjai között idéznék el néhány órácskát.

RaffaL 2008.10.11. 11:22:38

Te perverz állat! - mondána Soma. Ügyes, szellemes írás. Ez a müsor nem is érdemel ennél jobb kritikát.

Sabrina 2008.10.13. 16:32:15

Ez haláli és maximálisan egyet értek veled! Én csak másfél adásig birtam, ez totál médiamocsok. Ha kiváncsiak vagytok a műsor jelképére, itt kitakarás nélkül meg lehet nézni: comment.blog.hu/2008/10/13/megmutatjuk_amit_az_rtl_nem_mert

asdfdfdsf 2008.10.13. 19:34:32

"Tudom itt nem a Survivor volt a mérce, hanem a műsor amerika megfelelője "- nem amerikai, hanem angol...(Katie Price = Jordan = brit modell-celeb)

"plegyka" - ???? (pleTYka)
süti beállítások módosítása