Zanett ügy margójára

2007/06/19. - írta: lalolib

Nem akarok - és nem is tudok - előre itéletet mondani ebben a kusza ügyben. Azért van ügyésség és bíróság, hogy ezt megtegye. Néhány dolog azért nagyon zavar. Ha a rendőröknek van igazuk, akkor tényleg nagy a baj kis hazánkban. Akkor bemondás alapján lehet bilincsbe verve elvinni embereket, ami ugye az 50-es években volt igazán divat. Mert mi van akkor ha tényleg ártatlanok? Ki mossa le róluk a gyalázatot? Talán az ügyésség vagy a bíróság mely száraz tényekben közli majd: bizonyítékok hiányában nem bünös...Vagy talán a média aki óriási hasznot húzott ez egész ügyből? Vagy azok a magukat értelmiségnek nevezettek akik úgy írtak alá egy peticiót, hogy még a bizonyítékokat vizsgálták? És mi van akkor ha Zsanett igazat mondott, de még sincs bizonyíték? Ezek után ki fog hinni bárminek, aki majd besétál a rendőrségre és azt mondja: megerőszakoltak!

Bízom benne, hogy az ügy lezárása után azért készülni fog egy átfogó elemzés. Talán egy vizsgálóbizottság is alakulni fog, ha el tudják majd dönteni, hogy ki legyen az elnök. Meg aztán attól is függ majd, éppen milyen a politikai széljárás. Már szinte látom előre: ha a rendőröknek lesz igazuk, a FIDESZ követelni fogja az igazságügyi miniszter lemondását. Ha Zsanettnek lesz igaza, akkor "természetesen" Gyurcsány lesz a céltábla. Nem a rossz rendszer, nem a szörnyű és hiteltelen média. Mi meg pártállástól függően kapkodjuk a fejüket ide és oda, és közben elfelejtjük Zsanettet és a rendőröket. Itt tart ma Magyarország, 2007 nyarán. Hajrá! 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lalo.blog.hu/api/trackback/id/tr71101931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

figura19 2007.06.20. 09:32:21

Alapjában egyetértek veled, bár elég fanyar a megállapításod. Annál meg sokkal lényegesebb az ügy. Engem inkább az zavar, hogy a média az első napokat kivéve teljesen Zsanett ellenessé vált! Miért hiszik azt, hogy egyszerűen csak kitalálta? Nincs ebben az országban egy igazi oknyomozó riporter aki tényszerűen utána nézne a dolgoknak ha már az ügyésség nem képes erre. Abban meg valóban igazad van, hogy ezek után ki fog hinni a megerőszakolt nőknek? Szerintem ez a legborzalmasabb az egészben!

BillyTeam 2007.06.20. 09:56:10

Baromság! Az áldozatnak akkor is csak akkor szabad hinni, ha van konkrét bizonyíték. Ez a jogállam.

figura19 2007.06.20. 15:39:19

Tudom mi a jogállam, de most másról is van. Tényleg szörnyű, hogy ma már Zsanett az elsőszámú közellenség! Mert bántották, mert felvállalta. Most meg a gitáros haverja is kételkedik. No meg dicsekszik azzal, hogy a koncertek után mindig más lánnyal kavar. Igen, ez igazi férfi társadalom. Lalolibet idézve: Hajrá!
süti beállítások módosítása