Mi lesz ha a Fidesz nyer?

2007/07/09. - írta: lalolib

Ha a Fidesz megnyeri a következő parlamenti választásokat, az első ülésnapon leállítja az egészségügyi privatizációt, megszünteti a vizitdíjat és a kórházi napidíjat - jelentette ki pénteken Pokorni Zoltán alelnök. Ennyi az egész? Szűk környezetemben azonnali közvéleménykutatást végeztem ezzel kapcsolatban. Íme az eredmény:

Nagyi mindenképpen ragaszkodik a 16. havi nyugdíjához és a 100 %-ban térített napi gyógyszeradagjához. Papi a jogositványához ragaszkodna, de a háziorvosa már nem nagyon engedi a volánhoz ülni, mert alig hall, és csak néhány métert lát előre. Ettől függetlenül a napi három kisfröccs iránti kérelmét elküldte az alelnök úrnak, kérve, hogy arról az első ülésnapon feltétlenül szavazzanak. Apám ragaszkodik a Fradi NB-I-es tagságához, mert azt pofátlanul elvették tőlük, és biztosan a komcsik keze van benne, hiszen ott ül az elnökségben valami szélsőjobbos szurkolói tanár, akit a Gyurcsány nem tud elviselni. Anyám feltétlenül ragaszkodik a WC ülőke állandó lehajtásához, a fürdőszoba wellness-ként való átalakításához, és Antonio Banderashoz. A szomszéd lány követeli, hogy a No Thanx fiúknak vizsgák nélkül azonnal diplomát adjanak...és valami Olivert is emlegetett, de mivel a lány még nincs 16, inkább figyelmen kivül hagytam a kérést. Az utca egyik macskája tiltakozik azon macskariasztó ellen, amit éppen én helyeztem el az előkertnél, hogy ne mindig ott végezze el a dolgát. Úgy gondolja, ez személyi szabadságának súlyos megsértése és ha kell, aláírásokat gyűjt ellene. És mivel az alelnök úr imádja az ilyen akciókat, biztos támogatni is fogja. Ezen túl utálja Garfildet, mert az nem magyar, mert a média mellékterméke, és róla forgattak filmet, pedig ha Hollywood tudná, hogy Viktor, (ez a macsek neve, ne kérdezzétek miért, egyszerűen nem is akarom tudni!) milyen furfangosan csábította el Sacikát, a szomszédlány perzsa cicáját.
Feri bácsi, aki már elmúlt nyolcvan éves még mindig Kádár Jánoshoz ragaszkodik. Mikor megemlítem neki, hogy már a csontjait is ellopták, azonnal követeli a munkásőrség visszaállítását és a szabad fegyverhasználatot. Tibor, a postás, elsősorban Jessica Albához ragaszkodik, és meglepetésként ő is fegyverhasználatot követel, hiszen az utca kutyái állandóan megtámadják. Ezen túl "gusztostalannak" tartja a melegeket, de késő éjjel az XX csatornán csak a lányok egymás közti játékai láttán tud mély álomba merülni. Papi háziorvosa a vizitdij emelésében reménykedik, hiszen akkor sokkal több marad a kasszában...Mikor megemlítettem, hogy az alelnök úr, éppen annak eltörlését tervezi, csak megvonja a vállát: tudod öcsém, akkor majd azért, hogy a háziorvosok kegyeit megszerezzék, majd a Gyurcsány fog népszavazást kezdeményezni a vizitdij visszaállítására.
7 éves, tudósnak, vagy Barca játékosnak készülő unokaöcsém a hírek hallatán csak ennyit mondott: mond bátyó, ez a Pokorni nem tudja, hogy nem kell várni a következő választásokig, hiszen éppen ők kezdeményeztek népszavazást ezek eltörléséről? Vagy csak ez is egy újabb sziínjáték? - mondta és visszafordult tovább játszani a Milan-Real meccset a FIFA 2007-es számítógépes játékán.
Én meg csak álltam ott meredten és néztem ahogy Raul ismét gólt lő, közben arra gondoltam, hogy megint megpróbáltak lenyomni a torkunkon egy újabb baromságot.

Jó étványat kívánok hozzá mindenkinek!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lalo.blog.hu/api/trackback/id/tr69114877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dreams 2007.07.09. 19:54:50

Szegény Pokorni már megint mellé lőtt! Vagy már tudja előre, hogy a népszavazási cirkuszból nem lesz semmi? De tényleg, akkor miért hülyítenek bennünket!???!!

Fenyi 2007.07.10. 10:10:14

Majd félre fog állni a szátok, ha ősszel kiszavazzuk ezt a hülye Gyurcsány-Kóka kormányt!
süti beállítások módosítása