Washingtonból jelentik

2007/11/14. - írta: lalolib

Viktor elhagyta az országot. Nem először és nem véglegesen. Pedig itt nagyon rosszul érzi magát. Mert állandóan aggódik. Nemcsak a győri polgármestert támogatók "gyurcsányi hazugsága" miatt, de az ország sorsa iránt is. Mert most nagyon rosszul mennek a dolgaink.
Magyarországon most egy destabilizációs folyamat zajlik, amelynek két gyökere van, egyfelől a gazdasági sikertelenség,  másfelől egy hitelességi válság. Hiszen a kormányzatot szavahihetetlennek, hipokritának tartják az emberek. És politikai változás nélkül nem lehet stabilizálni a helyzetet, "új választásra, új politikai döntésre, új fölhatalmazásra, új kormányprogramra van szükség".
Még szerencse, hogy Viktor szerint Washingtonban is látják, hogy "Magyarország leszakadófélben levő ország". Ennyi volt, szedhetjük a sátorfákat, áshatjuk a gödröt.
Most már nemcsak Kovács Ágit sirathatjuk hanem saját sorsunkat is.
Mert ha már Amerikában is ilyen kiábrándítóan vélekednek rólunk, akkor tényleg itt a vég. Mert Viktor ezt a rémisztő általánosítást szűrte le látogatása alkalmából. Biztos feltöltődik az amerikaiak lehangoló véleményétől és újult erővel lát neki a kormány távozását és előre hozott választások kiírását sürgető beszédei megírásához. Talán karácsonyra is tartogat valami ajándékot, mert ugye másra úgy sem jut majd. Már pakolnak össze a multik, zárnak be a bevásárló centrumok, mert vevő itt nem lesz, mert annyira leszakadunk, hogy már gombot sem tudunk venni.
Még jó, hogy van aki tartja bennünk a lelket és aki még Washingtonból is üzen az országnak: Hajrá Magyarország, Hajrá Washington!
És főleg hajrá Fradi, mert ez nekem Viktorunk üzengetéseinél sokkal fontosabb. Még akkor is, ha kedvenc csapatom is olyan, mint ahogy hazánkat egyesek látják Amerikában, másodosztályú. Egy valami azért vigasztal még: tudom, hogy Amerikában is sokan vannak olyanok, akik még mindig bíznak a csapatban és bíznak abban, hogy jövőre már újra az elsőosztályban fogunk szerepelni.
Mert egyszerűen ott a helyünk.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lalo.blog.hu/api/trackback/id/tr90228729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zabawa 2007.11.14. 15:06:09

Abban, hogy hajrá Fradi egyetértünk. Másban már nem, de a Fradi szerete miatt megbocsájtok.

bogi80 2007.11.14. 17:41:28

Nem ez volt első országot besározó ténykedése. Jobban tenné ha szeretett városomban tenne rendet, mert valami nem stimmel. Megy a pletyi a városban, hogy megvannak számolva Borkai napjai. Néhány fideszes legény többet akar annál amit eddig kapott és főleg elfelejtette, hogy mi mögé állt a választásokon. Még saját maguknak sem mondanak igazat! Szörnyü, pedig a Zsolt nem csinálja rosszul.

BlueDragon 2007.11.14. 20:00:01

Véleménynyilvánítás szabad, vagy talán nem? Miért nem mondhat véleményt bárki az országban folyó tetves rablásról? Azzal még nem árusítja ki az országot ha elmondja az igazságot. Valaki legalább nem ahazudik!

tesoka 2007.11.15. 22:57:14

Miért gondolod Kedves BlueDragon, hogy az OV igazsága az egyetlen igazság!Véleményt mondani valóban szabad mindenkinek, de csak kultúráltan! Birálhatja a mindenkori kormányt - ez talán a feladata is-de ahhoz nincs joga, hogy hazugságaival lejárassa az országot! Meggyöződésem, hogy OV többet ártott már az országnak, mint kedves csapatomnak a másodosztály! Pedig azt is nehezen viseljük! Hajra Fradi!!!!!!!!!!!!!

csá_bús 2007.11.19. 09:16:21

BlueDragon! Úgy veszem észre Te olyan vagy, mint a Gazsi lova: SZEMELLENZŐS! Az igazmondó, becsületes, tisztességes OV és társai, hm: ezüsthajó, tokaj szőlő, Joszip Tot, Orbán bányák,a Széchenyi Terv sok-sok pályázati pénze, a képviselőnő és a kifli, a képviselőjelölt zsarolási ügye, soroljam még? A makulátlanok klubja! No csak azt akartam ezzel mondani, ne légy ilyen elvakult! Itt is ott is vannak takargatnivalók!
De, csak, azért, is: HAJRÁ FRADI!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):)
süti beállítások módosítása