"Lesz majd Orbán, takarodj is"

2008/10/08. - írta: lalolib

Mielőtt bárki is félreértené a fenti mondatot, ez nem írói munkásságom része (ami ugye valójában nincs is), hanem magától Orbán Viktor szájából hangzott el, mint egy megerősítése annak, hogy valójában mire is számít a jobboldal vezére. Persze egy kicsit nagyképűnek is vélhetnénk a kijelentést, hiszen már most megelőlegezi magának a miniszterelnöki pozíciót és az azzal járó tojásdobálást és szidalmazásokat, de ismerve a közvélemény-kutatási eredményeket, inkább ez a felkészülés kategóriájába tartozik.
Talán még agykurkász is foglalkozik vele, hiszen már ő is látja, nem lesz fenékig tejföl a hatalom átvétel utáni időszak. Még akkor sem, ha az ország rémképe, egy kétharmados választási siker után kedvezve a tojásdobálóknak, a vezér szavaival élve: "hogy a nép - nem a Fidesz, hanem, hogy a magyar nép - megkérdezze, hogy barátom, hogy is állunk a felelősség kérdésével", elkezdődhessen egy elszámoltatási csetepaté. Egyet azonban nem kéne elfeledni, ha "lesz majd Orbán takarodj", akkor bizony tőle is megkérdezheti majd a nép, "hogy is állunk a felelősség kérdésével"? Mert meg fogja kérdezni.
Azok, akik ma arra használják az utcát, hogy romboljanak és álarc mögé bújva hősködjenek, azok az első be nem váltott ígéretre ismét álarcot fognak húzni és már nem Gyurcsány és Demszky felé fognak röpködni a tojások, hanem Orbán és Kósa felé.
Nyilatkozata szerint békességet szeretne hozni ennek az országnak. Ezzel meg már megint előre vetíti a győzelmet és azt is, hogy a Fidesz őt jelöli majd miniszterelnöknek. Ezek szerint Orbán Viktor vagy látnok, vagy egy annyira "demokratikus pártnak" az elnöke, ahol a vezérnek annyi joga van, mint mondjuk a dél-amerikai diktátoroknak. Röviden: amit elképzel, amit elmond, az úgy is van.
Egy valamit azért nagyon jól lát elnök úr, legyen látnok vagy esetleg egy dél-amerikai diktátor hasonmása, hogy 2010 után biztosan lesz "Orbán, takarodj."
Erre meg fel kell készülni, talán javasolhatok is néhány tézist Csernus doktor (tudják, agykurkász) agyszüleményeiből. Az egyik szerint, aki tudja, hogy mit kellene tennie, de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát. Szerintem Orbán is tudja, hogy mit kéne tenni az ország rendbetétele érdekében, de most inkább a törölközőt választja. A másik Csernus intelem szerint meg kell tanulni vállalni a következményeket a tetteink az ígéreteink után, és nem másban kell keresni a saját hibáink okát. Azt meg már én teszem hozzá, hogy ehhez felhasználni a magyar népet, már nem látnoki, hanem diktátori szerepkör.
A végső igazság meg az, hogy vesztesekre mindig szükségünk van ahhoz, hogy tudjuk hová jutunk, ha az útjukat járjuk. Ők a viszonyítási pont, ők a nullák, ahogy Csernus fogalmaz, akik így töltik be végül a küldetésüket. Akit ma Gyurcsány Ferencnek hívnak, és akit holnapután meg talán Orbán Viktornak.
Jó éveknek nézünk elébe annyi bizonyos. Lesz dolga Csernus doktornak.

103 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lalo.blog.hu/api/trackback/id/tr36702619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

W Joe 2008.10.08. 12:47:36

Nem kell látnoknak lenni, ahhoz, hogy valaki azt mondja, hogy Orbán Viktor lesz a következő miniszterelnök. Ha nem történik semmi váratlan, akkor ez elég valószínű.
Akik azt hiszik, hogy akkor majd minden varázsütésre jobb lesz, azok csalódni fognak. Viszont a többség szerint a mostani bénázásnál talán egy kicsivel jobb lesz.

Balance 2008.10.08. 12:49:44

Üres, értelmetlen, semmitmondó post.
Nem közelező ám mindenkinek blogot írni.

Balance 2008.10.08. 12:50:45

Wita.hu Joe,
sajnos nem lehet 1 varázsütéssel eltűntetni 6-8 ELKÚRT évet.... :(

Dr Kangörény 2008.10.08. 12:53:32

Wita, igazad van. Amire én kíváncsi vagyok, az csak annyi, hogy mit fognak tenni a mostani bénázás helyett? Mert ami "nem bénázás" lett volna, azt sikerült megfúrni, ezután kíváncsian várom, hogyan nem fog bénázni a fidesz.

INkvizitor 2008.10.08. 12:53:56

ez most mi? olyan se íze, se bűze. tessék végre állást foglalni :)))

Orbán meg egy dél amerikai diktátor, aki eltévedt, és a saját aljas hatalmi törekvéséhez használja fel a magyar népet. (gratula!!!) még szerencse hogy itt van nekünk ez a feri gyerek (bár a tegnap előtti alakítását elnézve, egy pár órát ő is eltölthetne csernusnál.. hüp, hüp.)


apropó! Chartát alá írtad már? (ha nem akkor futás)

Zolika 2008.10.08. 12:54:29

Balance, nyugodtan átírhatod 17-18 elkúrt évre

Balance 2008.10.08. 12:54:58

Kangörény...

Emlékszel a már már szállóigévé vállt "VONJA VISSZA ELNÖK ÚR" interjúra!!

Ilyen hazugságok után nem csoda, hogy megfúrták a "nem bénázást"

Dr Kangörény 2008.10.08. 12:56:34

Balance, ne tedd azt, amit én tettem 2002-ben! Már előre mentesíted őket az eredmények elmaradásáért.

Zolika 2008.10.08. 12:58:21

Valóban nem kell nagy fantázia a FIDESZ győzelem megjósolásához. Ha csak megint elő nem áll egy Mikola-féle nyilatkozat guru:) Viszont ahhoz már talentum kell, hogy megjósoljuk, hogy utána mennyivel lesz jobb. Tényleg egyik oldal felé sem húzok. Nekem az lenne a fontos, hogy végre jobb legyen. Nyilván Viktor - ha egyáltalán ő lesz - is el fog cseszni 1-2 évet, mert át kell látni a a dolgokat....csak attól félek h beindul majd megint az ígérgetés, a rálicitálás, a szavat-harc...aztán a lényeg megint elveszik...

z 2008.10.08. 13:00:52

Kangörény kiket ? Őket? Vanak az ők ,meg vannak a mi? Kirekesztő NÁCI vagy!!! :)
------
Orbán a diktátor... lalo ,már rettegek is!

Balance 2008.10.08. 13:01:55

Én nem mentesítek senkit.

Ha ígérgetés, hazudozás után ugyan úgy fog a fidesz "kormányozni",lopni, mint most az mszp, ugyan úgy fogom őket is utálni.

Zolika 2008.10.08. 13:02:48

nincs itt most sem bénázás, nézzétek meg:D itt mindenki ért mindenhez. Például itt van Draskovics - barátunk:) szerintem még lesz ő közlekedési miniszter, és egészségügy miniszter is...tele vagyunk univerzális emberekkel:D Természetesen ez az egész irónia volt....mielőtt elkezdenének anyázni:D

W Joe 2008.10.08. 13:02:56

Az én nézetem szerint: Vannak Ők a politikusok, meg vagyunk Mi az emberek :) Kirekesztem a politikusokat.

Dr Kangörény 2008.10.08. 13:04:41

Balance, igaz, de én már unom, hogy megint elvesznek 2 évet az életemből a javulás esélye nélkül.
Abban biztos voltam, hogy gyurcsány nem fog elhúzni a francba. Ezek után a helyzeten kicsit javító megoldások megtorpedózása -csak azért, hogy bizonyítnai lehessen, milyen hülye a gyurcsány- számomra nem eredmény, hanem rablás.
Tehát köszönöm, hogy az előttünk álló 2 évben sem fog semmi történni. És így joggal vagyok kíváncsi, hogy a fidesz mit fog tenni? Meglépi-e azokat a dolgokat, amiket az mszp-től elfogadhatatlannak tartott? Ha igen, akkor előre is a kurva anyjukat! (A fent felsoroltak miatt.)
Ha nem, akkor érdekelne, hogy mi lesz a megoldás?

wing · http://jezusszive.crpl.hu 2008.10.08. 13:10:11

Orbánviktor a felcsúti sátán, ezt mindenki tudja. Rosszabb mint Hitler meg Sztálin, megmondta az ATV is, én meg csak nekik hiszek.

Meghát Orbán eredetileg Orsós, és cigány származású, mindemellett fasiszta is! A Fidesz tette tönkre az országot, mert a háttérből ők irányítanak, szegény Gyurcsány meg az életét kockáztatva dolgozik értünk! Ó, bárcsak ő lenne még évszázadokig, és nem ez a dél-amerikai horthysta Mao Ce-tung!

Balance 2008.10.08. 13:11:20

Kangörény, igazad van abban amit írtál. Én is kíváncsian várom.

Kutató feladat: :)

Utánanézni az interneten az idén, jövőre nyíló EGYNAPOS KÓRHÁZAKNAK.

Meglepő módon a legtöbben van befolyásos helyen lévő MSZP-s politikus. (pl.: államtitkár)

Ezek után mondja valaki, hogy nem SZÁNDÉKOSAN tették tönkre az egészségügyet....

Csernus doki álruhában 2008.10.08. 13:13:32

"Lesz dolga Csernus doktornak."

Aham. Most is van.

Madnezz 2008.10.08. 13:17:39

Azok akik ténylegesen eldöntik a dolgokat nem a parlamentben ülnek, hanem Brüsszelben, Washingtonban, Moszkvában, vagy valamilyen vállalat igazgatótanácsában. Parlamentben csak bohócok vannak, mindegy melyik oldalt vannak.

Balance 2008.10.08. 13:19:26

Madnezz,

a mi dolgainkról Moszkvában, Washingtonban, Brüsszelben döntenek.

És a szlovák, szlovén dolgokról? Róluk nem döntenek, csak rólunk? vagy ha róluk is, náluk miért műkődik rengeteg dolog jobban, mint nálunk?

Balance 2008.10.08. 13:20:01

Madnezz,

a mi dolgainkról Moszkvában, Washingtonban, Brüsszelben döntenek.

És a szlovák, szlovén dolgokról? Róluk nem döntenek, csak rólunk? vagy ha róluk is, náluk miért műkődik rengeteg dolog jobban, mint nálunk?

machado 2008.10.08. 13:22:45

Aki nem érti a fanyar iróniát az először tanuljon meg olvasni. Nem kell egyből haragból olyan dolgokat belemagyarázni egy irásba ami nincs is benne. Én is azok közé tartozom, akiknek már nagyon elege van ebből a politikai szarból melyben lépkedünk. És nem csak a mostani kormnyból, de az ellenzékből is. Gyurcsánytól, Fodortól, Orbántól. Büdös az egész magyar politika, amit sokan csak fanyar iróniával tudnak elviselni. Ahogy Lalolib, és ahogy én is.

ben2 2008.10.08. 13:30:26

Gyurcsány és Orbán között az a nagy különbség, hogy Gyurcsány elkúrta, Orbán meg nem.
Ez fogja alapvetően meghatározni a választások utáni Magyarország helyzetét.
Azaz vagy egy olyan politikus irányítja, aki maga mögött tud már egy gazdaságilag sikeres ciklust, vagy egy olyan, aki előbb elkúrta, aztán a politikai marketing minden létező eszközével igyekezett túlélni a hátramaradt idejét, tekintet nélkül arra, hogy ezzel amúgy bedönti az ország gazdaságát, lakosait meg szociális válságba nyomja.
Nem kell egyetlen politikust sem szeretni. Ideológiájával, stílusával, karakterével azonosulni pláne nem kell.
A teljesítményüket azonban illene végre összevetni, mert a szavazók nagy része is ezt fogja tenni, hiába erőlködik ez ellen a ballib propagandagépezet és ezen post írója.

Guderian 2008.10.08. 13:31:39

A blog-bejegyzés írója dél-amerikai diktátornak nevezi Orbán VIktort, abban az időszakban, amikor Magyarország Gy.F. kormányzása alatt egy szép kis dél-amerikai országgá változott:
- stagnáló gazdaság (1-2 %-os gazdasági növekedés szemben a 2000 körüli 4-5 %-kal)
- magas infláció (2002-es 3 %-os inflációt óta eltelt 6 év és még mindig 6 %-os inflációval küzd a kormány)
- rekordméretű államháztartási hiány létrehozása (2002 óta minden évben választási költségvetésnek megfelelő deficit (min. 6 %)
- közérdekű gazdasági adatok eltitkolása és hamisítása a választópolgárok ill. az EU Bizottság előtt
- a félrevezetett és felháborodott választók kardlapozása, szemkilövetése
- titkosszolgálati eszközök bevetése az ellenzék lejáratására és a szélsőjobbal való összemosására (szlovák terrorfenyegetések, rendőrpalotába lövetés, lehallgatás)

És most hogy a kormány látja a népszerűségvesztését, újra visszatér a 2005-ös recepthez----> osztogatás, bársonyos reformok, újra "elkúrás" a hátralévő 2 évben..

Köszönjük, ebből nem kérnek a magyar választók, az emberek több, mint 50 %-a előrehozott választást szeretne...

stn 2008.10.08. 13:32:10

ugyan már, dehogy lesz. a feco lesz majd a hibás, és viki ugy veszi át a kormányt, hogy mit sem sejt, hogy mekkora a sz@r, és emiatt nem tudja tartani amit hazu.... öööö izé... igért

paraj 2008.10.08. 13:36:56

Miért nem faragsz inkább,vagy festesz?Jobb lenne mindenkinek,nem a hülyeségeiddel terhelnél bennünk.Tehetségtelen vagy,mint a barátaid!

Madnezz 2008.10.08. 13:38:03

Ha 2 MRD forintból meg lehet venni az MDF-et, kiszámítható, mennyibe lenne egy parlamenti többség és mindenki tudja kiknek van erre pénze az országban. Na, ők irányítanak itt. Nekik jó, ha lopnak a Parlamentben legalább zsarolhatják őket.
Aztán meg számoljuk ösze a Parlamentben ülő értelmes képviselőket! Nem jutnánk sokáig. És őket 'mi' választottuk meg, tehát magunknak köszönhetünk szinte mindnet.

Balance 2008.10.08. 13:39:38

Guderian, Te "undorító, antiszemita szélsőjobbos" :-)))

eszkep 2008.10.08. 13:41:41

Nemcsak üres a post, de az is egyértelmű, hogy az írója el sem olvasta a teljes interjút, nem tudja miről beszékt Orbán. Egy idézetet kiragadott a szövegkörnyezetből.

lalolib egy szánalmas bohóc, tipikus Népszava / Népszabadság szinvonal.

eszkep 2008.10.08. 13:53:05

Guderian röpke elemzéséhez most már hozzátehetjük, hogy csökkent képességű kormányunk négy éve folytatott agyzsugorító, „Válság?, Miféle válság”, című politikája odáig fajult, hogy teljesen felkészületlenül éri az országot az USA-ból induló hitelválság (ami már inkább gazdasági válság), sőt a „2009-es költségvetésnek” csúfolt viccgyűjtemény nem is számol annak hatásával... Persze inkompetens, kisebbségi kormányunk képtelen lenne érdemben bármit is tenni, marad az, hogy hülyeségeekkel etetik az emereket.

2008.10.08. 13:53:07

eszkep
Lehet, hogy az írója nem olvasta az egész interjút és csak kiragadta ezt az egy mondatot. Én sem olvastam egy szavát sem. De nem pont ezt csinálják a hozzád hasonló OV seggét nyalók, amikor csak annyit mondanak, hogy GYF "elkúrta"? Azt is csak a fidesz tévé ragadta a szövegkörnyezetből, pedig a többi szöveggel együtt egész más az értelme. De te csak imádkozz nyugodtan továb Szent OV győzelméért.

eszkep 2008.10.08. 13:55:49

roli101!

Kicsit le vagy maradva, úgy kb. két évvel...
Hallottál már az Balatonőszödi Beszédről???
Nem én mondom, hogy elkúrta, nem kicsi, nagyon, hanem Gyurcsány saját magáról!!!
Nem fáj a sötétség roli????

is 2008.10.08. 13:57:18

"Ha ígérgetés, hazudozás után ugyan úgy fog a fidesz "kormányozni",lopni, mint most az mszp, ugyan úgy fogom őket is utálni."

A FIDESZ már kormányzott, meg az MSZP is. Nem kell a levegőbe képzelegni a FIDESZ-ről, pont azok vezetik a pártot, akik akkor, és két vereség után sem látunk más pártot (tényleg csak a történelemkönyvek miatt: az MSZP-nek már 4 vagy 5 elnöke volt, a FIDESZ-nek technikailag még volt Pokorni, ha jól emlékszem).

Nem utálni kell, hanem megnézni mindkét kormányzást: a 4 év FIDESZ-t, és a 10 év MSZP-t. a FIDESZ-nek még nem jutott gatyába rázás, mert megtette Bokros, meg majd most megteszi GYF (miután 2006-ig hagyta, hogy szétmenjen). valamiért Bokros mostanában minden közvéleménykutatást megnyer, mint legalkalmasabb, pedig akkor GYF-el vetekedve utálta mindenki. elgondolkodtató.

Ha valakinek tetszett a FIDESZ, szavazzon rá. Én rosszabra értékelem a gazdasági tevékenységüket, mint akár Bokrosét, akár a 2006 utáni kísérletet, amit a 'népharag' a FIDESZ vezetésével bedöntött, szerintem igazságtalanul.

eszkep 2008.10.08. 13:57:39

roli101
Demagóg, buta hozzászólásoddal lemaradtál úgy kb. két évet... Hallottál már az Balatonőszödi Beszédről???
Nem én mondom Gyúrcsányról, hogy elkúrta (nem kicsit, nagyon), hanem ő maga!!!

eszkep 2008.10.08. 14:00:00

is!

Elég rossz az ítélőképességed:
www.mnb.hu/Engine.aspx?page=mnbhu_fizetesi_merleg&ContentID=0

Amúgy ezt nem megítélni kell, hanem megnézni a tényeket...

lee 2008.10.08. 14:00:11


"Ezzel meg már megint előre vetíti a győzelmet és azt is, hogy a Fidesz őt jelöli majd miniszterelnöknek. Ezek szerint Orbán Viktor vagy látnok, vagy egy annyira "demokratikus pártnak" az elnöke, ahol a vezérnek annyi joga van, mint mondjuk a dél-amerikai diktátoroknak."

Meséld már el Ferkó hogyan lett az Mszp első embere, miniszterelnök? Az tök demokratikus volt. egyébként ahol kitalálták a demokráciát, az ókori Athénban is nagyon demokratikus viszonyok voltak ám.

Mutass már nekem egy a fogalmaid szerinti ideális demokráciát! A modern kor demokráciájának első állama az USA, nos ők hol is tartanak?

Egyébként nem értem, mi a probléma, hogy van egy vezetője egy pártnak. Minden évben cserélgetni kéne vagy mi?

Más országokban is megesik, hogy egy adott párt élén akár évtizedekig áll egy ember és írányítja őket.

Sokorai_Atala 2008.10.08. 14:00:43

Üdv. És valósznűleg azért tartunk itt, mert a fidesz Tv kiragadott egy mondatot Gy.F. szövegéből:)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2008.10.08. 14:01:49

Wing!
A bombagyári Fecske szerint még zsidó is, nem tudom mit szólnának ehhez sváb ősei...
De egy videjó segít az eligazodásban:
www.bestofgyurcsany.hu/news.php vagy nagyobb felbontásban: vimeo.com/1905628?pg=embed&sec=1905628

Ez a szálkás köcsögség minek ide? Már robotok is regisztrálnak (sőt blogolnak) az Indexen? Habár, ahogy az eddigieken végigfutottam...

l3v1 2008.10.08. 14:03:55

"Szerintem Orbán is tudja, hogy mit kéne tenni az ország rendbetétele érdekében, de most inkább a törölközőt választja. "

Azt mondod, hogy Orban latnok, akkor ez most hogy, te mi vagy ?

"Akit ma Gyurcsány Ferencnek hívnak, és akit holnapután meg talán Orbán Viktornak."

Ez nem igaz. Mifelenk talan. De remelni lehet, hogy elobb utobb vegre lesz olyan demokraciank is, ahol az idiotasagokat produkalo embereket ugyanugy kip*csazzak, mint enyhen nyugatibb helyeken, es nem ulhet a s*ggen evekig. Mindegy, hogy hivjak.

lee 2008.10.08. 14:04:29

Jajjj jön az Orbán és meg fog enni!!!!


A szocik igazán félhetnek, amit műveltek. Most tüntetik el a nyomokat.

eszkep 2008.10.08. 14:09:46

lalolib logikája szerint Anglia „dél-amerikai diktatúrához” hasonlítható, emlékezzünk csak Margaret Thatcher-re, aki 15 évig volt a Konzervatív Párt vezetője...

AzHofi 2008.10.08. 14:22:01

Jó, de hogy szólt a kérdés? Úgy, hogyaszongya "Ha ön lesz a miniszterelnök..." stb. Akkor erre válaszolta, hogy biztos lesz orbán takarodj is. Úgynevezett értő olvasást kéne alkalmazni :-)

AzHofi 2008.10.08. 14:25:37

is: az mszpnek elodpartjaval egyutt buzisok elnoke volt mar, de ez azt bizonyitja, hogy nem tudnak maguk kozul kitermelni egy ratermett, elnoknek valo embert, csak keresgelik azt.

Murderface 2008.10.08. 14:26:17

Egyik kutya, másik eb.
Ezzel OV csak a kormányváltás után következő Fidesz-es megszorításokra akarja felkészíteni a népet. Persze egyszerűbb lesz megetetni a néppel, hogy az MSZP qrta el, most látjuk csak mennyire, kell az a megszorítás. Aztán meg is csinálják. Vagy (szerintem ez a valószínűbb verzió) elsumákolják pontosan úgy, mint a mostani kormány. Meg az azelőtti, meg az azelőtti, stb...

Olvasom még sok helyen, hogy a többség OV-ban bízik inkább, mint GYF-ben. EZ NEM IGAZ. A többség (40-50%) egyikükben sem hisz, sőt kiábrándult az egész magyar politikából és nem fog szavazni menni. Ehhez képest még a Fidesz is kisebbségben van a 30-35%-ával.

ti mind hülyék vagytok! 2008.10.08. 14:33:38

Magyarok!!!

Egymást szidjátok miközben 386 tolvaj folyamatosan kirabol benneteket!

Csicsimó 2008.10.08. 14:35:16

Szerintem Orbán akár most is eltakarodhatna...

Chaoron 2008.10.08. 14:36:00

Miért nem lehet valakit önmagában fikázni? Én utálom Orbánt, azért amit tesz (illetve nem tesz) és mond - egy megalomán, a hatalomért mindenre képes, aljas és gerinctelen embernek tartom.

Mi a f*sz köze van ennek a Gyurcsányhoz? Miért kéne nekem hozzá hasonlítanom Orbánt?

Vagy úgy gondoljátok, hogy ha X hülye az nem gond, mert nem annyira hülye, mint Y???

Csicsimó 2008.10.08. 14:37:12

AzHofi: szerintem az a fura, hogy a Fidesznek indulás óta Ormány Viki az elnöke. Akinek pedig ez nem tetszik/tetszett az meg már nincs a pártban...azt hiszem ez sokat elmond a Fidesz-féle "demokráciáról".

AzHofi 2008.10.08. 14:39:36

Csicsimó: melyik magyar pártban nincs meg ez a tekintélyuralmi ("fasiszta" a szó eredeti jelentésében) rendszer?

zsíragy 2008.10.08. 14:45:24

Ez mind a sok liberális szemét miatt van, csak ezt ontja magából. De végre eltakarodnak már a politikából KO-kástól, meg fodrostól...

Roy 2008.10.08. 14:46:07

Semmivel nem lesz jobb, ha Fidesz nyeri meg a következő választásokat. Akkor ők lesznek a fekete bárányok a parlamentben.
Remélem ellenük is lesznek tüntetések.
Az-az érzésem egy hatalommániás miniszterelnök nem tenne jót az országnak.
Más pártokban voltak elnökcserék. A Fideszben miért nem? Ott az isten, és a király orbán Viktor.

medvesajt 2008.10.08. 14:48:50

király! már csak a liberálisok hiányoztak a felsorolásból. bár, tényleg némi közük azért van a kialakult helyzethez...

lee 2008.10.08. 14:51:49


Teszt:
Ön szerint melyik politikusra, államfőre jellemző a következő:

"egy megalomán, a hatalomért mindenre képes, aljas és gerinctelen embernek tartom." (Chaoron)

A Orbán
B Gyurcsány
C Sztálin
D Hitler
E Kádár
F Rákosi
G Castro
H Bush
I Putyin

no 2008.10.08. 14:52:33

MIÉRT van ennyi zsidó ebben az országban ??

zsíragy 2008.10.08. 14:55:06

OV-nak nem kell nagyon exponálnia magát. a maszop és a libsik nevetve megnyerik neki a választásokat anélkül, hogy 2 szalmaszálat arrébb kellene tennie. OV lesz a következő miniszterelnök, lehet beletörődni kistáskák!

lyukrafutó 2008.10.08. 14:56:33

ott csúszik meg az egész, hogy NEM LESZ SEMMIFÉLE ELSZÁMOLTATÁS..ha vonulnak egyáltalán valamiért az utcára az emberek az Orbán-éra alatt, hát ezért tegyék
de kéz kezet mos alapon (fidesz sem hülye felrúgni a jelenlegi status quot), akkor rögtön regnálása idején ezt Orbánra is kiterjeszthetik, akár előzetesen is, vagy messze visszamenőleg

egyébként azok akik a vonulók közül maszkot húznak és dobálnak, azok nem a véleményüket képviselik, hanem balhéznak, ne mossuk össze a két kategóriát.
aki balhézni akar, az talál magának okot, de akik a többséget alkották az utcán annak idején, azok Orbán eléggé elkötelezett hívei. ilyen összetartás a baloldalban nincs. nekik meg nagyonnagyot kellene csalódni a vezérben ahhoz, h ellene is tüntessenek. arról nem is beszélve, hogy Orbán úgy fogja őket eltüntetni az utcáról akár egy igazi délamcsi diktátor

szóval csak pár dologban nem lát tisztán a bejegyzést író

Waldi! 2008.10.08. 14:56:47

Na ja, csak Margaret Thatcher-t gyozelemre megszokta vezetni a partjat, Orbannal ellentetben. Ez jobb helyeken, ha valaki folyamatosan bizonyitja, hogy alkalmatlan a feladatara (2 vesztett valasztas zsinorban, 3:1 arany 1994 ota, az az egy is Torgyannak es Csurkanak koszonheto) akkor vagy lemond vagy a sajat partja hajtja el a verbe. Na persze amig a Fidesz=Orban part, ahol minden es mindenki Orban zsebeben van, addig nem lesz ilyen.
Amugy nem lesz Orban takarodj, hanem jo 10 eve mondjak. Eleg csak a PiCsa: Viktor cimu szamara gondolni :)

Viktor csalodtam benned, Viktor nem kene menned?

AzHofi 2008.10.08. 14:57:27

Roy: a rátermettség meg sem fordul a gondolatok közt? (kérlek érvekkel cáfold OV rátermettségét, ne személyeskedéssel)

manga lica 2008.10.08. 15:01:38

van azért ideális megoldás: ha a fidesz nyeri a választásokat, fodor gábor legyen a minielnök. na? dr genya és kicsi én

lee 2008.10.08. 15:02:53

Egyébként ki is a hataloméhes, Ferkónak ott voltak, vannak a jólmenő cégei, mit akart még????

1) A XXI. sz. Deák Ference akart lenni
2) a nemzet messiása, nemzetmentő
3) az európai baloldal megteremtője Magyarországon
4) a magyar Tony Bliar
5) a nagy reformátor
6) anyuci büszkesége

Szóval hatalmat semmi esetre sem akart. ÁÁÁ, dehogy, ő többet akart, lenni valaki.

Arra kiványcsi leszek , hogyan fognak rá emlékezni a történelemkönyvek. Már jó előre röhögök.

manga lica 2008.10.08. 15:03:13

van azért ideális megoldás: ha a fidesz nyeri a választásokat, fodor gabi lenne a minielnök! na? dr genya és kicsi én

medvesajt 2008.10.08. 15:04:57

köszi manga, de ennyire azért nem volt jó hozzászólás, hogy 2x lökd ide

manga lica 2008.10.08. 15:06:36

jó van mán! a teknika ördöge, vagy mi. vagy gyurcsi személyesen, de lehet, hogy bajnai flash gordon. picsába! értve vagyok?

MortalWombat 2008.10.08. 15:08:25

lee:
esetleg a magyar anyák megtestesítője. amióta G. Nagyné Maczó Ágnes után megüresedett ez a pozíció...

kovacs akos 2008.10.08. 15:09:02

Szomorúan nézek az eljövendő idők elébe akárki lesz.Nem vagyok amnéziás, pontosan emlékszem mi is történt a 6-8 ével azelőtti időszakban.Nem szívesen emlékszem rá, csak egy mozzanat a sok közül: a hazug mtv híradó az azóta süllyesztőbe került Papp Endrével.Az ilyen beetetős híradót minden jóérzésű ember kiszúrja, ugyanúgy mint a rémhírtévé szemtelenségét.....no mindegy, csak dolgozhassak....

megalo mán 2008.10.08. 15:11:45

lee
ferenc testvér talán szent szeretne lenni, és mint olyan már most maga felé hajlik a keze. a modernkori robinhúd: amit elvesz tőlünk, odaadja saját magának, vagy a ciggereknek

medvesajt 2008.10.08. 15:16:53

Kedves Kovács Ákos!

A Veress János féle színesfém-bizniszben mindig van üresedés és kapacitás-igény, ott biztosan színesen látnak. Egy kis réz innen, egy kis alu onnan és még akár pénzügyminiszter is lehetsz. Az MSZP a végtelen lehetőségek tárháza; MSZMP-s vagy III/III-as tapasztalat előny!!!

okostojgli (törölt) 2008.10.08. 15:18:32

Ha Viktor kerül hatalomra, nagy szívás lesz itt.
Többek között én is szívni fogok ezért a bejegyzésemért.

ben2 2008.10.08. 15:20:14

is:

Balos urban legend, hogy Bokros rázta gatyába a magyar gazdaságot. Bokros az utolsó utáni percben rángatta vissza a szakadék széléről az államháztartást, de ezt fűnyíróelvvel csinálta, soha nem tapasztalt szociális egyenlőtlenséget hagyva maga után, miközben a korrupt és pazarló nagy elléátórendszerekhez nem engedték hozzányúlni.
Horn Gyula akkor fogadta el Bokros sokadik lemondását, amikor az alkotmányellenesen működő és velejéig korrupt nyugdíj- és egészségügyi pénztárakhoz akart hozzányúlni, ahonnan két kézzel lapátolták ki a pénzt a baloldal szervezett bűnözői.
Orbánék első lépése volt, hogy feloszlatták ezeket a szervezeteket. Csak érdekességképpen: a parlamenti szavazásról tiltakozásként kivonultak a szocialisták.
Ami Bokros hagyatékát, a szociális elégedetlenséget illeti, azzal bizony Orbánéknak kellett megkűzdeniük, miközben a baloldal ott tett keresztbe ahol tudott. (A Heti Hetesben akkoriban még lélegeztetőgépben mérték az állami kiadásokat, 2002 után aztán érdekes módon leszoktak erről.)
Orbánék ráadásul sokkal nehezebb nemzetközi gazdasági közegben voltak képesek egyensúlyban tartani az államháztartást és növelni a gazdaság teljesítőképességét, mint Gyurcsányék. Gyurcsány külön kitért az öszödi beszédében a remek gazdasági környezetre és az isteni gondviselésre ami megmentette őket az azonnali lelepleződéstől, Orbánéknak ezzel szemben meg kellett kűzdeniük az orosz piac és a magyar tőzsde összeomlásával, friss nato tagként a közvetlen szomszédunkban zajló háborúval, és a minden évben menetrenszerűen lesulytó árvízekkel, hogy csak a fontosabbakat említsük.
De még ha minden álságos mellébeszélés igaz lenne, amit a balos megmondóemberek propagálnak, és Orbánék tényleg nem tettek volna semmit a ma már irigylésre méltó akkori gazdasági eredményekért, Orbánék akkor sem kúrták el azt az országot, amit elődjeiktől átvettek.
És ez a lényeg.
Olyanra bízod az irányítást, aki elkúrta, vagy olyanra, aki nem.?
Minden egyéb szöveg, ami igyekszik megkerülni ezt a legalapvetőbb kérdést, politikai marketing maszlag, kampányduma, a magyar abszurditás apró színfoltja.

MortalWombat 2008.10.08. 15:23:49

Köszi ben2, végre egy értelmes hozzászólás.

okostojgli (törölt) 2008.10.08. 15:29:35

ben2 Mortal:

Mindjárt az első két mondat egy hatalmas ellentmondás.

Ha Bokros rángatta vissza az utolsó utáni percben az államháztartást, akkor ez szó szerint azt jelenti, hogy ő rázta a gazdaságot gatyába.

És ez Mortal szerint egy értelmes hozzászólás.

lee 2008.10.08. 15:33:07

Ki lett mégis Gyurcsány Ferencből, avagy mire fogunk majd emlékezni, ha majd visszamegy a cégeihez, és jót röhög minden baloldali gyurcsányistán is.

1. buktatta az ügynök Meggyest
2. a tánctudásával hódító
3. az öszödi öszinte ember
4. a szarból hozta vissza a kormányzást a szociknak
5. miniszterelnökként kurvázta le az országot
6. a nagy deformátor
7. a nemzet színésze (tegnapelőttől)
8. Ferenc El Quro
9. Aki Orbán Viktor akart lenni. - ja erre jön majd , hogy ov seggét nyalom.

Ha egyébként minden politikus szar ( én másképp gondolkodom egyébként a politikáról és a politikusokról), akkor se lépek bele a nagyobb szarba, hogy el is süllyedjek benne. Sajnos a bal oldalon önként és dalolva még nagykanállal eszik is.

ben2-vel teljesen egyetértek

Waldi! 2008.10.08. 15:36:33

Azhofi:

2 zsinorban elbukott valasztas nem eleg cafolat? :)

okostojgli (törölt) 2008.10.08. 15:39:31

lee:

De hisz ez egy demagógiával telerakott kibaszottul kurva ország. Nem kicsit, nagyon.

Aztán ha jön Viktor, vagy lesz takarodj vagy nem. Vagy lesz bátorság nem félni a diktátortól és kimenni az utcára vagy nem. Félek, hogy az utóbbi.

kimennék én most is tiltakozni az orbáni demagógia ellen, de hát mindenki kiröhögne, hisz nem is ő van hatalmon. Pedig dehogynem.

okostojgli (törölt) 2008.10.08. 15:41:52

Tudod mit, Viktor, nem várok addig míg eljön az uralmad. TAKARODJ MÁR MOST!

Demagóg kis pöcs.

lee 2008.10.08. 15:44:44

Waldi: választást nyerni és kormányozni két külön dolog.

Azt hiszem Ferencünk példája ékesen mutatja.
Amiben Gyurcsány nagyon jó, az a megragadni a hatalmat mindenáron és megtartani, amíg lehet. Meg jól beetetni az embereket, a baloldalt is.
Le a kalappal ez nagyon megy neki. Igazi stratéga.
Ez tagadhatatlan.

Persze, hogy tönkremegy az ország az számára elhanyagolható.

Politikai kalandor,semmi felelősség.

okostojgli (törölt) 2008.10.08. 15:48:58

lee,

Gyurcsányról beszélsz, de ez a blogbejegyzés Viktrorról szól.

Feltűnt neked?

kovacs akos 2008.10.08. 15:49:13

"medvesajt":ez nekem hihetetlen h valakiknek ennyire agymenése legyen....(írok egy időszakról, az miért jelenti azt h egy másikhoz kössön akárki? Ez csak azt példázza, h itt a hétköznapi emberek agyával is komoly bajok vannak, no mind1.)

GAZGASÁGI VÁLSÁGOKOZÓK 2008.10.08. 15:52:46

Technikák a közpénzek lenyúlására

Ha kíváncsiak vagytok arra, hogyan lehet rövid idő alatt meggazdagodni, és arra, hogyan csinálják ezt a nagyok a FIDESZ MPP-ben a KDNP-ben és az MDF-ben 1989-1994-ig, meg néha mostanság is, akkor figyelmesen olvasssátok el az alábbiakat.

A gyors vagyonszerzés előfeltétele a megingathatatlan elhatározás és gátlástalanság, az adóelkerülési technikák beható ismerete, valamint az előnyös szerződések megkötése, még ha azok súlyosan sértik is a közérdeket.

A meggazdagodás biztos módja a jól jövedelmező ingatlanbiznisz. Ebben az üzletágban különösen fontosak a jó kapcsolatok, a jó pártkapcsolatok. Így könnyen és olcsón lehet hozzájutni patinás belvárosi lakáshoz, akár úgy is, mint szociálisan rászoruló. Ha már a valós piaci érték töredékéért megvásároltuk az ingatlant, akkor sem kell felhagyni az üzlettel. A további vagyongyarapodás biztos módja a lakásfelújítás, ami csak első ránézésre tűnik költséges vállalkozásnak. Alapítani kell egy családi céget, majd az ingatlant át kell engedni a vállalkozásnak. Ezt követően hasznosítani kell mindazt, amit az adóelkerülésről már megtanultunk, hiszen sokkal költséghatékonyabb egy frissen alapított cégen keresztül elvégeztetni a kisebb-nagyobb szerelési munkálatokat, vagy épp az olyan nagyberuházásokat, mint az uszodaépítés, liftszerelés. Ne feledkezzünk meg arról, hogy a cég által az ingatlanon végrehajtott beruházások értékét valamilyen módon be kell építeni a vállalkozásod adózásába. Jó megoldás az értékcsökkenés leírása, a társasági adóalap csökkentése vagy épp a beruházások után fizetendő áfa visszaigénylése, amit magánszemélyként ugyebár nem tehetnénk meg. Ha még mindig elégedetlenek vagyunk a nyereséggel, akkor át kell költöztetni a céget a felújított ingatlanba, így még a rezsire kiadott forintok is elszámolhatók költségként.

Ha első olvasásra túlságosan bonyolultnak tűnik jobbikos barátainknak a biztos recept, ne csüggedjenek, hazánkban már a FIDESZ MPP vezetői Orbán Viktorral és társaival bebizonyították, hogy megéri. Iratkozzatok be hozzájuk egy OKJ-és tanfolyamra. Elsajátíthatjátok !

Varga Mihály felfedezte a tyúxarban az ütőeret, amikor a 2009-ik évi költségvetést kellet kritizálni, hogy nem számol a gzdasági válsággal. Uraim és hölgyeim a gazdasági világválság már a XX. század végén elkezdődött, csak épenséggek most értünk fel a jéghegy csúcsára. A mostani kormány végig a létező gazdasági válság körülményei között kormányzott.. Ezt tessenek már szívesek lenni tudomásul venni. Erről a válságról a FIDESZ gazdaságpolitikusai is tudtak. Csak kussoltak, mivel könnyű a partvonalról bekiabálni, hogy hülye a bíró! ( "Gyurcsány és a Kormánya Monnyon le ! ") A kibiceknek semmi sem drága. Most már nem erőltetik annyira az előrehozott választást, mert látják, hogy poulista igéretekkel ilyen lülső gazdasági körülmények között egy nyersanyagban szegény országban, valamint tönkre tett mezőgazdasággal nem lehet szarból várat építemi. Kivárnak, hogy hagy szenvedje végig a jelenleg Kormány a motanra kialakult helyzetet és evezzen a viharos tengeren, hogy valahogy révbe vigye az Országot. Én drukkolok Neki mint igazi Magyar Hazafi. A 2010-es választásokon minden el fog dőlni. Javaslom senki ne igyon a jelenlegi körülmények között előre a medve bőrére.
Lehet tovább kommunistázni és mocskolódni, hisz ti e nélkül nem tudtok megélni!

lee 2008.10.08. 15:56:44

Az hiszem a rendszerváltozás utáni baloldal legsikeresebb nagylemeze OV., megunhatatlan slágerekkel, igazi viktoriádákkal:

1. A sátáni Orbán tánca
2. Duce Viktor masíroz
3. Ördögi mosoly
4. Egy dakota nótája
5. Nem hazudtam, se nappal, se éjjel
6. Bánya, szőlő, szüret
7. Hatalomért a fél királyságom
8. Ó, te édes demagógia
9. Nemzeti Viktordal
10. Merjek nagyobb lenni

Bónusz track: Egypárti jobbol-dal

Ének: OV
Zene: Fidesz

Hát nagyon egyoldalú a zenei ízlésetek, kedves Gyurcsókosok.

Waldi! 2008.10.08. 15:59:51

Lee:

Hat lehet, hogy kulonbozo dolog, de demokraciaban sajnos kormany kepesnek kell mutatkozni es hat Viktorka meg a hazug kommancsoknal is hiteltelenebb.
Es hat kormanyon se volt az a nagy reformer, hogy mit ne mondjak. De legalabb 1 db zsebszerzodo osztrak gazdat elkergetett volna, mint ahogy bepalinkazva bejelentette a faluparlamentbe :)

Amiben Viktor nagyon jo, az megragadni a hatalmat (15 eve!)mindenaron es megtartani, amig lehet, a Fideszben. Meg jol beetetni az embereket, a jobboldalt is.
Le a kalappel ez nagyon megy neki. Igazi stratega.
Ez tagadhatatlan.

Persze, hogy tonkremegy az orszag (es a Fidesz) az szamara elhanyagolhato.

Politikai kalandor, semmi felelosseg.

:)

lee 2008.10.08. 16:01:20

Kedves okostojgli!

Csak , hogy örüljél az előbbi kommentem Viktorról szólt, tele a te kedvenc nótáiddal. Ha mégsem ezekre rázod, akkor bocs.

:))))

lee 2008.10.08. 16:10:10

Kedves Waldi!

"Hat lehet, hogy kulonbozo dolog, de demokraciaban sajnos kormany kepesnek kell mutatkozni es hat Viktorka meg a hazug kommancsoknal is hiteltelenebb."

Ja , igen biztos úgy van ahogy mondod, látom te még hiszel a kommunista feltámadásban.

Egyébként a hatalom megragadásánál, egy picit mellé lőttél, úgyanis én ezt pozítivumnak tartom a Ferinél is, és a Viktornál is.
Egy politikusnak, egy vezető politikusnak ezt igenis tudnia kell, különben hogyan kerülhetne olyan pozícióba, hogy meg is tudja valósítani elképzeléseit.

A két politikus személyi képességeinek megítélésében pedig két malomban őrölünk, szóval nem is szándékozlak meggyőzni. :)

RÁOLVASÁSSAL NEM MEGY 2008.10.08. 16:21:34


Várkonyi Tibor Úr írását szeretném itt szószerint közzétenni, ahogy az egyik napilap Online oldalán megjelent. Semmit nem fűzök hozzá. Az írásmű Önmagáért beszél. Egyet azért igen, mégpedig azt, hogy nekem elnyerte a tetszésemet. A szerzőnek további hiteles és sikeres publikációkat kívánok.

"Orbán a ráolvasást is bevetette

Polgári gondola

Elringatta magát Orbán Viktor a múlt hét végén a Polgári Együttműködési Egyesület XIV. Polgári Gondolája rendezvényén. A gondola ringása alkalmas az álmodozásra, és a Fidesz elnök azzal szórakoztatta most benne buzgón és vakon hívő követőit, hogy eredeti látomást tárt elibük.

Kimerültek a baloldal szellemi tartalékai – mondotta volt –, kiüresedtek érvei, elpuffantak jelmondatai és így tovább. Mindebből mi más egyéb következhet, mint hogy előrehozott választásokra van szükség. Mindennek ide kell kilyukadnia.

A Fidesz-elnök kétségtelenül eredeti szereplője a magyar közéletnek. Ha valahol beszédre készül, mindig keres valamilyen általa frappánsnak vélt fordulatot, jelszót, mindenáron újnak igyekszik látszani. Nem zavarja az sem – soha –, hogy lejárt, kiüresedett gondolatot kapar elő, mint most is, ismételvén nála jelesebb, korábbi konzervatívok vágyálmát. Hányan voltak már a baloldal eltemetői között, akik ugyanezt mondták, az eszme és a mozgalom mégis van, hat, nem akar engedelmeskedni a konok ellenfeleknek. Tegyük föl, ami azért korántsem biztos, hogy ha 2010-ben a jobboldal a demokratikus váltógazdaság törvényeinek megfelelően győz, akkor az a baloldal „kiürüléséről” tanúskodik? Annak ellenére, hogy a Fidesz potenciális szavazóit hónapok óta alternatív programmal eteti, ami egy elavult honlapon kívül sehol sem lelhető, most mondjuk azt, hogy a jobboldal „kiürült, kimerültek tartalékai”?

Ez a harci módszer, bárhová tekintünk is Európában, sehol nem lelhető fel, a konzervatív táborokban sem. Eredeti „orbánizmus”, és nem túl nagy képzelőerőre vall. Megtapsoltatni, utána publicisztikákat kerekíteni belőle lehet, de attól valóságtartalma csak nem akar megnőni."

Szerző: Várkonyi Tibor, 2008. október 6.

ravens01 2008.10.08. 16:24:55

okostojgli, te egy paranoiás hülye vagy, akit szívlapáttal kell leütni

Kopi3.14 2008.10.08. 16:32:05

Na, ha szigoruan vesszuk, akkor teljesen igaz a post szocege, a jovoben mindenfelekeppen hallani fogjuk a Viktor takarodjot: ha megnyeri a valasztasokat, akkro majd a kotelezo tettek miatt, ha nem nyeri meg, akkor a sajat tabor reszerol, hogy ezt is sikerult elrontania.

machado 2008.10.08. 16:42:15

hihetetlen, hogy az Orbán hívők mennyire tudják védeni a nagy vezért! persze akkor mikor az öszödi beszéd egy-két részletét ragadták ki akkor az nem volt baj, de ha a nagy vezért szavaiba kötnek bele, máris vért köpnek. szerintem koronázzátok meg, vagy csináljatok istent belőle! egy vakon hivő nyáj vagytok és semmi más.

cseszneki1 2008.10.08. 16:48:04

Egyelőre gyurcsány takarodj van. De jó lenne már, ha menneÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!

Leonard Zelig 2008.10.08. 16:48:36

no nevű noname fickanicknek üzenem, hogy azért, mert a tetű nyilas haverjai nem voltak elég hatékonyak

Egyébként ahányszor leírja a zsidó szót, elélvez a gyönyörűségtől a kis perverz.

cseszneki1 2008.10.08. 16:49:12

machado, te meg az a fajta, akit a két kicsi kezecskémmel fojtanék meg egy lavór vízben.

okostojgli 2008.10.08. 17:02:32

ravens:

gondolom a szerett szól belőled, azért a szívlapát.

Jézus szeret Téged.

De csak Jézus.

okostojgli 2008.10.08. 17:03:30

Egyébként meg, Viktor, takarodj!

majki 2008.10.08. 17:14:00

Gyerekek azt a 5-6 évet írhatjuk ám 30-40-50 évnek is is ám,sőt lassan akár 100-nak is.Mi magyarok soha nem tudtuk hova kell állnunk.Mindig elfogadtuk "vezéreink" szerinti helyes utat,akkor is,mikor tudtuk sokan(de nem elegen),hogy nem az a jól járható út.Jött valami szemfényvesztő (most éppen O.V. előtte GY. F.) és bedőltünk Neki.Hiszünk mert egyszerübb elhinni a szép mesét,mint ráébredni,hogy mi tehetünk az egészről.Lásd tandíj!!!
Eltörőltük! De vajon tényleg eltöröltük? Nos nem!!!! Azóta is van,sőt ugye voltaképp be sem vezették,mégis ezrek végeztek az elmúlt 10-20 évben fizetős felsőoktatásban.Vizit díj? Volt,van!Ha gyors és szakszerű ellátást akarsz zsebbe fizetsz.Stb,stb....S mily rövid az emberi emlékezet,hogy elfelejtettük, mit is mondott O.V. EX-EÜ miniszere,mikor megemlítették neki az eü.s dolgozók alulfizetettségét és külföldre vándorlását minisztersége idején?Nem baj el lehet menni külföldre dolgozni,mi meg majd behívjuk az ukrán,szlovák,román szakmunkásokat,ápolókat,orvosokat.
Tököl a mostani kormány?Nem,csak nem hagyják dolgozni.Persze követnek el hibákat Lásd Ágica, meg a korházi széfek.Hülyeség,de azért mégsem akkora,mint a stadionok beléptető rendszere D.Ex_Für Tamástól.Sokba kerül asztráda?Persze mindenki ott gazdagszik,de azért az a néhány 100 km ami megépült azért még mindig kellemesebb érzéssel tölt el,mint az a 15 km, amit O.V. tudott építetni.
S még folytathatnám,de szerintem nincs értelme,mert mi magyarok csak a mi oldalunknak hiszünk s értünk vele egyet.Megbeszélni semmit nem tudunk,legfőképp közös nevezőre jutni nem.

cseszneki1 2008.10.08. 17:16:54

Egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt csoportosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak büntette miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróság szerdán nem jogerősen egy újabb szeptember 20-i rendzavarót, aki azon az estén a Szabadság téren, a szovjet emlékműnél cipőket dobott rendőrök felé.


Nos, amíg ez a végtelenül kibaszott renszer ven az országomban, addig TAKARODJ gyURCSÁNY van és kész!

boka · http://csaszu 2008.10.08. 17:18:10

Akik a jóságos Kádár apánkat nem tudták elengedni, azoknak szükségük van egy tájszólással beszélő, egyszerű igaz vezérre.

Éljen Orbánc Viktor, népünk egyszerű gyermeke !

A szemét gazdag, tőőőőkés, karrrierista Gyurcsány meg monnnyon le !

Most várom az összes biztonságiőr-taxis-szobafestő-műkörmös-körszakállas kommentelő anyázását !

cseszneki1 2008.10.08. 17:18:32

a papírgaqlacsinért 5 évet kaphatunk. A mennydföegős ördögfaszt feldugni a seggükön át a szájukig és vigignézetni az édesanyjuzkkal.

cseszneki1 2008.10.08. 17:19:35

boka - anyád. hihi első voltam.

boka · http://csaszu 2008.10.08. 17:30:13

Várom még más biztonsági őrök hozzászólásait is !!!

boka · http://csaszu 2008.10.08. 17:35:43

"A Hírszerző birtokába került Kárpáti György olimpiai bajnok vízilabdázó úgynevezett 6-os kartonja. Ilyen papírt akkor állították ki, amikor valakit a Kádár-kori titkosszolgálat ügynöknek szervezett be. Kárpáti tagad, de érdemben nem kommentálta az ügyet. Egy dokumentum szerint az őt felügyelő rendőr elégedett volt olimpiai jelentésével. Kárpáti 1962-87 között volt beszervezve."

Pedig hogy utálja a komenyistákat ! Brühüüüüüüü

boka · http://csaszu 2008.10.08. 17:38:39

Helyesbítenék: Kárpáti bácsi a reformkomenyistákat utálja !

Mégiscsak éljen Kádár ? Az én anyámat ?

Rómától a XXI. századig 2008.10.08. 17:49:18

"Majd lesz Orbán takarodj is"

Független Hírügynökség - ugyelet@mail.index..hu
| 2008. október 7., kedd 20:48

"Mindenkinek saját joga, hogy eldöntse, kicsoda és milyen csoportba tartozik, rosszakarattal persze, a különálló dolgokat is össze lehet mosni, reagált egy interjúban Orbán Viktor arra, hogy szélsőjobboldali elemek úgy tesznek, mintha egy oldalon állnának vele. A Fidesz elnöke arra számít, hogy ezek a szélsőséges torkok a hatalomváltás után őt biztatják takarodásra.

"Majd lesz Orbán Takarodj is" mondta Orbán Viktor az orbanviktor.hu internetes oldalon megjelent videó tanúsága szerint, mikor arról kérdezték, mi a véleménye arról, hogy a szélsőjobboldali elemek jobboldalinak mondják magukat, és úgy tesznek, mintha egy oldalra tartoznának a Fidesz vezetőjével.

A Fidesz elnöke szerint tiszteletben kell tartani mindenkinek azon jogát, hogy meghatározza, eldöntse magáról: kicsoda és milyen csoportba tartozik. Rosszakarattal persze, mondta Orbán, a különálló dolgokat is össze lehet mosni. Szerinte a hasonlóság csupán annyi, hogy ezek az emberek is elégedetlenek a mai magyarországi helyzettel.

„Ha lesz polgári kormány, ami nem lesz ilyen hazug, kiégett, tehetségtelen, és álszent ripacskodó, mint a mostani, akkor is lesznek ellenzők, és természetesen lesz „Orbán, takarodj” is, fejtegette az ellenzéki vezető.

Aki úgy vélte. a torkok ugyanazok, ahonnan ezek a hangok jönnek, ugyanazok lesznek, mint amelyek most. A Fidesz vezetője azt is mondta: tudja, hogy vannak olyanok, akik jobboldalinak mondják magukat, de ha jobboldali kormány van, akkor már a "másik társasággal lesznek", persze akkor is csak látszólag."

„Humor: A diktátor

(Részlet egy interneten talált írásból. Akinek nem inge ne vegye magára. Akire esetleg ráillene elgodolkohat rajta , hogy felölti!)

diktátor : (forrás : értelmező szótár)
korlátlan hatalommal rendelkező államfő; zsarnok

Ilyen Államférfire vágyna a Magyar Nemzet? „Nem, nem, soha !”

Diktátor hajlamot örököltem az édes jó anyámtól, vagy apámtól. Igen rendezet, anyagilag jól menő családban cseperedtem fel.
Hamar ráébredtem, hogy különleges helyre különleges adottságokkal, születtem.
Az iskoláimban csak az tanultam, ami nekem tetszet, így utólag, nem valami széles érdeklődési köröm lehetett.
Hál' istennek és a születési adottságaimnak így is simán megszereztem magamnak minden bizonyítványt, amire szükségem volt, van.
Nos, csipás szemű olvasó, akkor most ide figyusz! Nem osztom itt a rizsát tovább az előéletemről, a lényeg úgyis a jelen meg a jövő, már ha lesz nektek.
Mint már voltam szíves említeni, diktátor hajlamú különleges emberr vagyok.
Nekem soha nem elég jó a másé, sőt néha még a saját alkotásaimat is kritizálom.
Nem röhögni, vigyorogni, kritizálni, csak olvasni, ha tudsz.”

Tyichi András - 2008.05.29 17:23 Tyichi András rovata (tyichiandras.virtus.hu) Tisztelt Tychi András jó a humorod!Gratulálok hozzá! Egy internetező!

lee 2008.10.08. 18:17:37

Az ügynökös feltárások kapcsán soha nem értettem , hogy mindig azoknak és csakis azoknak a nevét hozták nyílvánosságra, akik az egésznek csak az alján voltak (3/3), a fedőtisztek, beszervezők közül egynek sem lehet tudni a nevét. Ők voltak úgye azok akik beszervezték, megzsarolták emezeket, hogy így meg úgy meg ezt csináld.

Egyszóval nem értem miért azok a bűnösök akiket sokszor rákényszerítettek, hogy ügynökösdít játszanak, és nem azok akik önként , hívatásból nyomorgatták az embereket.

Egyszerűen nevetségesnek tartom ezt az egész ügynökös marhaságot, márt csak azért is, mert a rendszerváltozáskor nem lett felelősségre vonva senki. Ebből kifolyólag ki nem szarja le a kis téglákat. Ez az ügynökösdi arra jó, hogy a rendszer tagjai szépen szétterítsék az ő felelősségüket azokra az emberekre, akiket zsarolással,fenyegettéssel szerveztek be.

A jópár évvel ezelőtti sorozatos feltárások a legjobb komédia volt a rendszerváltozás után, meg lettek nevezve azok , akiket jól csőbehúztak akkor, és voálá most is jól megszívatták őket.

A mostani politikai elit a rendszerváltáskor meg nem történt felelősségre vonás terhét, nyűgét hordozza magával. A krisztusi megbocsájtás, jeeeee, egy fenét. Ez ott ,akkor a megszülető demokrácia legnagyobb ostobasága volt,.

Na egyébként meg biztos csak kitaláltam az egészet.:)
Valaki biztos jobban tudja , hogy volt.

Mindenki egytől egyik bűnös volt , vagy mindenki ártatlan?

benda 2008.10.08. 18:24:43

No gyerekek, az egyik helyen találtam ezt a listát:
Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 ügynök
Csurka István - III/3 ügynök
Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Chikán Attila - MSZMP tag
Pintér Sándor - MSZMP titkár
Boross Péter - MSZMP tag
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
Boros Imre - MSZMP-titkár, III/2 ügynök D-8
Balogh Gyula - MSZMP tag
Mikola István - Hazafias Népfront
Fónagy János - MSZMP tag
Vonza András - MSZMP tag
Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr
Varga Mihály - KISZ titkár
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Orbán Viktor - Gimnáziumi-egyetemi KISZ titkár
Kövér László - KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa.
Pozsgay Imre MSZMP KB tag
Szűrös Mátyás MSZMP KB tag
Schmitt (független) Pál - MOB tag, jelenleg MOB elnök, a Los Angelesben rendezett olimpiai részvétel megfúrója és főkommunikátora, jelenleg a Fidesz alelnöke
Kerényi Imre - MSZMP alapszervezeti titkár, a Rogán féle narancsos forradalom lánglelkű bajnoka
Togyán József - alias Szatmári, III/III-mas együttműködő, az Orbán kormány minisztere
Szita Károly – alias Krakus, III/III-mas együttműködő
Kommentártól most eltekintek. Üdv!

bogi80 2008.10.09. 16:37:36

Itt aztán kiborult a bili! úgy látszik időközönként totál ki tudod hozni a béketürésből az Orbán hivőket! Ennyire rossz napod volt? Szegények, mennyire magukra vették a kritikát!
süti beállítások módosítása